Carpaccio saksanpähkinäkastikkeella

Ainekset

50 g
pala per syöjä naudan sisäfileetä
kastike:
2
sitruunan mehu
1 dl
oliiviöljyä
2
tuoreen rosmariinin oksaa
0,5 dl
saksanpähkinöitä
1
punasipuli
suolaa
rucola salaattia
parmesan juustoa lastuina

Valmistusohjeet

  1. Valmista tämä herkku juuri ennen ruokailun alkua. Hakkaa fileepihvit ohuenohuiksi, läpinäkyviksi. Nosta jokainen pihvi omalle lautaselle. Valmista kastike: Sekoita sitruunanmehu ja oliiviöljy keskenään. Hienonna rosmariinin lehdet ja saksanpähkinät huhmareessa. Silppua punasipuli aivan hienoksi. Sekoita kaikki ainekset ja kaada ohueksi nuijitun fileen päälle. Revi päälle vielä koristeeksi rucolaa ja raasta päälle parmesanjuustoa. Tarjoile grissinien kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää