Carpaccio saksanpähkinäkastikkeella - Reseptit - Ilta-Sanomat

Carpaccio saksanpähkinäkastikkeella

7.5.2008 19:10

Ainekset

  • 50 g

    pala per syöjä naudan sisäfileetä

  • kastike:

  • 2

    sitruunan mehu

  • 1 dl

    oliiviöljyä

  • 2

    tuoreen rosmariinin oksaa

  • 0,5 dl

    saksanpähkinöitä

  • 1

    punasipuli

  • suolaa

  • rucola salaattia

  • parmesan juustoa lastuina

Valmistusohjeet

  1. Valmista tämä herkku juuri ennen ruokailun alkua. Hakkaa fileepihvit ohuenohuiksi, läpinäkyviksi. Nosta jokainen pihvi omalle lautaselle. Valmista kastike: Sekoita sitruunanmehu ja oliiviöljy keskenään. Hienonna rosmariinin lehdet ja saksanpähkinät huhmareessa. Silppua punasipuli aivan hienoksi. Sekoita kaikki ainekset ja kaada ohueksi nuijitun fileen päälle. Revi päälle vielä koristeeksi rucolaa ja raasta päälle parmesanjuustoa. Tarjoile grissinien kanssa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit