Vaniljagraavattu lohi ja pikkuletut - Reseptit - Ilta-Sanomat

Vaniljagraavattu lohi ja pikkuletut

9.5.2008 10:45

Ainekset

  • <b>Vaniljagraavattu lohi:</b>

  • 1 kg

    painoinen lohifilee

  • 2 tl

    fariinisokeria

  • 2 rkl

    merisuolaa

  • 1

    vaniljatangon siemenet

  • 1

    limetin kuori ja mehu

  • <b>Pikkuletut:</b>

  • 3

    munaa

  • 200 g

    kermaviiliä

  • 3 dl

    perunamuusia

  • 2 rkl

    vehnäjauhoa

  • 1 tl

    leivinjauhetta

  • suolaa

  • 4

    vartta kevätsipulia

  • voita paistamiseen

Valmistusohjeet

  1. <b>Vaniljagraavattu lohi:</b> Nypi lohifileestä ruodot pois. Sekoita keskenään sokeri, suola, vaniljatangon siemenet, sitruunan kuori ja mehu, Hiero seos kalan pintaan. Kääri filee leivinpaperiin ja peitä se foliolla. Anna maustua kylmässä yön yli painon alla. Leikkaa fileestä ohuita siivuja ja tarjoile lettujen kanssa. <b>Pikkuletut:</b> Sekoita kulhossa munien rakenne rikki. Lisää kermaviili sekä keskenään&#8232;sekoitetut kuivat Valmistusaika: graavi kala: 15 min + graavausaika jääkaapissa letut: 45 min

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit