Reseptit

Pekoniset possun noisetit ja omenavaahto

Ainekset

Pekoniset possun noisetit ja omenavaahto
1 (n. 600 g)
porsaan sisäfilee
1 pkt (120 g)
pekonifileetä
Marinadi
1 dl
oliiviöljyä
2 rkl
calvadosta
1 rkl
suolaa
1 rkl
sokeria
1
appelsiinin kuori raastettuna
2
valkosipulinkynttä viipaloituna
mustapippuria
sormisuolaa
Omenavaahto
2 dl
kermaa vaahdotettuna
1
vihreä omena raastettuna
1 tl
sinappia (esim. Dijon)
1 tl
valkoista balsamicoa
suolaa
Lisäksi
2-3
portobelloa viipaleina
1
punasipuli lohkoina
250 g
kirsikkatomaatteja
100 g
herneenversoja

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa filee pieniksi pihveiksi ja sekoita marinadi. Anna lihojen marinoitua mielellään muutama tunti tai seuraavaan päivään. Kiinnitä pekonit lihojen ympärille coctailtikuilla.
    Tee vaahto. Mausta kermavaahto hienoksi raastetulla omenalla, sinapilla, balsamicolla ja suolalla.
    Grillaa noisetit kypsiksi ja tarjoile ne pikaisesti pannulla paistettujen, suolalla ja pippurilla maustettujen kasvisten sekä omenavaahdon kera.

    Reseptit: Matleena Lahti

Kommentit

    Näytä lisää