Pekoniset possun noisetit ja omenavaahto - Reseptit - Ilta-Sanomat

Pekoniset possun noisetit ja omenavaahto

16.5.2008 10:28

Ainekset

  • <b>Pekoniset possun noisetit ja omenavaahto</b>

  • 1 (n. 600 g)

    porsaan sisäfilee

  • 1 pkt (120 g)

    pekonifileetä

  • <b>Marinadi</b>

  • 1 dl

    oliiviöljyä

  • 2 rkl

    calvadosta

  • 1 rkl

    suolaa

  • 1 rkl

    sokeria

  • 1

    appelsiinin kuori raastettuna

  • 2

    valkosipulinkynttä viipaloituna

  • mustapippuria

  • sormisuolaa

  • <b>Omenavaahto</b>

  • 2 dl

    kermaa vaahdotettuna

  • 1

    vihreä omena raastettuna

  • 1 tl

    sinappia (esim. Dijon)

  • 1 tl

    valkoista balsamicoa

  • suolaa

  • <b>Lisäksi</b>

  • 2-3

    portobelloa viipaleina

  • 1

    punasipuli lohkoina

  • 250 g

    kirsikkatomaatteja

  • 100 g

    herneenversoja

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa filee pieniksi pihveiksi ja sekoita marinadi. Anna lihojen marinoitua mielellään muutama tunti tai seuraavaan päivään. Kiinnitä pekonit lihojen ympärille coctailtikuilla. Tee vaahto. Mausta kermavaahto hienoksi raastetulla omenalla, sinapilla, balsamicolla ja suolalla. Grillaa noisetit kypsiksi ja tarjoile ne pikaisesti pannulla paistettujen, suolalla ja pippurilla maustettujen kasvisten sekä omenavaahdon kera. Reseptit: Matleena Lahti

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit