Gazpacho - Reseptit - Ilta-Sanomat

Gazpacho

Tomaattinen gazpacho tarjoillaan kylmänä.

16.5.2008 10:35

Ainekset

  • <b>Gazpacho</b>

  • 2

    paprikaa

  • n. 10

    tomaattia

  • 2

    kurkkua

  • 1

    sipuli

  • 1-2

    valkosipulinkynttä

  • 1 rkl

    öljyä

  • 1

    sitruunan mehu

  • muutama tippa tabascoa

  • 3-4 rkl

    oliiviöljyä

  • suolaa

  • mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Puhdista paprikat ja paahda puolikkaita uunissa tai grillissä, kunnes kuori muuttuu täplikkääksi ja kupruilee. Pistä paprikat hetkeksi muovipussiin höyrystymään ja kuori ne sitten.

  2. Kalttaa tomaatit kastamalla ne kiehuvaan veteen. Poista kuoret ja siemenet. Kuori myös kurkut ja poista siemenet lusikalla kaapien. Kuullota hienonnetut sipulit öljyssä ja jäähdytä.

  3. Pane kaikki ainekset esimerkiksi tehosekoittimeen ja soseuta. Anna keiton jäähtyä ja tarjoile jääkaappikylmänä. Reseptit: Matleena Lahti

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit