Grillatut ahvenet ja minitomaatteja

Ainekset

Grillatut ahvenet ja minitomaatteja
600 g
ahvenfileitä
hyvää oliiviöljyä
1 l
minitomaatteja
50 g
voita
tilliä
Maldon -suolaa
valkopippuria myllystä

Valmistusohjeet

  1. Poista ahvenfileistä selkäpiikit kahdella pitkittäisellä veitsen viillolla. Sivele fileet oliiviöljyllä. Mausta kevyesti pippurilla ja suolalla. Tee tomaattien pintaan pieni viilto. Laita tomaatit uunivuokaan ja valele niiden päälle sulatettua voita. Paista 200-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia. Mausta pippurilla ja suolalla. Pariloi ahvenet pannulla kevyesti. Tarjoile lämpimien tomaattien kanssa. Kaada tomaateista vuokaan valunut voi pinnalle. Koristele tillillä.

    Reseptit: Antti Vahtera

Kommentit

    Näytä lisää