Vaahtokarkki-valkosuklaakakku

Vaahtokarkki-valkosuklaakakku on supermakea.

Ainekset

Vaahtokarkki-valkosuklaakakku:
Pohja:
1 pkt (400 g)
savoiardi-keksejä
1 dl
kookoshiutaleita
100 g
voita
1 prk (397 g)
kondensoitua maitoa
50 g
valkosuklaata
2 rkl
sitruslikööriä (esim. Cointreau)
Koristeluun:
n. 100 g
valkosuklaata
n. 150 g
valkoisia vaahtokarkkeja

Valmistusohjeet

  1. Tee pohja. Hienonna keksit monitoimikoneessa tasaiseksi muruksi. Sekoita joukkoon kookoshiutaleet, sulatettu ja jäähdytetty voi sekä maito. Raasta sekaan vielä valkosuklaa.
  2. Painele taikina haluamaasi kakkuvuokaan ja anna kakun tekeytyä jääkaapissa.Levitä kakun pinnalle sulatettua valkosuklaata sekä viipaloituja vaahtokarkkeja.

    Resepti: Matleena Lahti

Kommentit

    Näytä lisää