Keltainen tomaatti-kurkkukeitto ja bruschetat - Reseptit - Ilta-Sanomat

Keltainen tomaatti-kurkkukeitto ja bruschetat

29.5.2008 8:15

Ainekset

  • <b>Keltainen tomaatti-kurkkukeitto</b>

  • 15

    keltaista tomaattia

  • 1

    kurkku

  • 0,5

    hunajameloni

  • 0,5 l

    kivennäisvettä

  • suolaa

  • <b>Bruschetat</b>

  • palamaalaisleipää tai patonkia

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • oliiviöljyä

  • 4

    punaista tomaattia

  • basilikaa

  • suolaa

  • 2 rkl

    mustaa kalamataoliivitahnaa

Valmistusohjeet

  1. <b>Keitto</b> Pilko kaikki ainekset tehosekoittimeen ja soseuta keitoksi. Lisää lopuksi joukkoon kivennäisvesi ja mausta suolalla. <b>Bruschetat</b> Leikkaa leivästä siivuja. Siivuta valkosipuli. Voitele leipäsiivut öljyllä ja nosta valkosipulit öljyn päälle. Paahda 225 asteisessa uunissa noin 5 min. Kuutioi tomaatit ja silppua basilika, sekoita. Mausta suolalla. Nosta tomaattikuutioita leivän päälle ja nokare kalamataoliivitahnaa koristeeksi. Reseptit: Sanna Miettunen

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit