Keltainen tomaatti-kurkkukeitto ja bruschetat

Ainekset

Keltainen tomaatti-kurkkukeitto
15
keltaista tomaattia
1
kurkku
0,5
hunajameloni
0,5 l
kivennäisvettä
suolaa
Bruschetat
palamaalaisleipää tai patonkia
2
valkosipulinkynttä
oliiviöljyä
4
punaista tomaattia
basilikaa
suolaa
2 rkl
mustaa kalamataoliivitahnaa

Valmistusohjeet

  1. Keitto
    Pilko kaikki ainekset tehosekoittimeen ja soseuta keitoksi. Lisää lopuksi joukkoon kivennäisvesi ja mausta suolalla.
    Bruschetat
    Leikkaa leivästä siivuja. Siivuta valkosipuli. Voitele leipäsiivut öljyllä ja nosta valkosipulit öljyn päälle. Paahda 225 asteisessa uunissa noin 5 min. Kuutioi tomaatit ja silppua basilika, sekoita. Mausta suolalla. Nosta tomaattikuutioita leivän päälle ja nokare kalamataoliivitahnaa koristeeksi.

    Reseptit: Sanna Miettunen

Kommentit

    Näytä lisää