Pannuleivät ja retiisi-tsatsiki - Reseptit - Ilta-Sanomat

Pannuleivät ja retiisi-tsatsiki

Leivät paistetaan kypsiksi pannulla ja tarjotaan tsatsikin kera.

29.5.2008 12:49

Ainekset

  • <b>Pannuleivät</b>

  • 3 dl

    jogurttia

  • 25 g

    hiivaa

  • 1 rkl

    sokeria

  • 1 tl

    suolaa

  • n. 5 dl

    vehnäjauhoja

  • 3 rkl

    oliiviöljyä

  • (1 rkl

    yrttejä hienonnettuna)

  • <b>Tsatsiki</b>

  • 1

    kurkku

  • n. 5 kpl

    retiisiä

  • 2-3 dl

    Bulgarian jogurttia

  • 2 tl

    suolaa

  • 3

    valkosipulinkynttä

  • 2 rkl

    oliiviöljyä

Valmistusohjeet

  1. <b>Pannuleivät</b> Liuota hiiva kädenlämpöiseen jogurttiin. Sekoita joukkoon sokeri, suola ja osa vehnäjauhoista. Vaivaa mukaan loput jauhot ja lorauta sekaan öljyä. Anna taikinan kohota. Jaa kohonnut taikina noin 10 osaan ja taputtele palat litteiksi. Paista leivät esimerkiksi kuivalla muurikkapannulla hiljalleen kypsiksi.

  2. <b>Tsatsiki</b> Halkaise kurkku ja kaavi siemenet pois pienellä lusikalla. Kuutioi kurkut ja retiisit pieniksi kuutioiksi. Sekoita joukkoon jogurtti ja mausta seos suolalla, valkosipulilla ja oliiviöljyllä. Anna makujen tasaantua jääkaapissa ja tarjoa tsatsiki lämpimien leipien kera. Reseptit: Matleena Lahti

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit