Nokkosquesadillat

Nokkosquesadillat valmistuvat nopeasti grillissä.

29.5.2008 13:35

Ainekset

  • <b>Nokkosquesadillat</b>

  • 1 l

    nokkosen lehtiä tai pinaattia

  • 1 pkt (6 kpl)

    tortilloja

  • 0,5 dl

    hunajaa

  • 300 g

    feta- tai vuohenjuustoa

  • 1 dl

    pinjansiemeniä

  • mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Ryöppää nokkosen lehdet ja jäähdytä ne kylmällä vedellä. Hienonna. Levitä puolet tortillakuorista työlaudalle ja voitele ne hunajalla.

  2. Murustele päälle juustoa. Levitä täytteeksi vielä nokkossilppu ja pinjansiemenet. Mausta mustapippurilla.

  3. Painele loput kuoret täytettyjen päälle ja grillaa quesadilloja molemmin puolin, kunnes juusto sulaa ja pinta rapsakoituu. Resepti: Matleena Lahti

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit