Nokkosquesadillat

Nokkosquesadillat valmistuvat nopeasti grillissä.

Ainekset

Nokkosquesadillat
1 l
nokkosen lehtiä tai pinaattia
1 pkt (6 kpl)
tortilloja
0,5 dl
hunajaa
300 g
feta- tai vuohenjuustoa
1 dl
pinjansiemeniä
mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Ryöppää nokkosen lehdet ja jäähdytä ne kylmällä vedellä. Hienonna.

    Levitä puolet tortillakuorista työlaudalle ja voitele ne hunajalla.
  2. Murustele päälle juustoa. Levitä täytteeksi vielä nokkossilppu ja pinjansiemenet. Mausta mustapippurilla.
  3. Painele loput kuoret täytettyjen päälle ja grillaa quesadilloja molemmin puolin, kunnes juusto sulaa ja pinta rapsakoituu.

    Resepti: Matleena Lahti

Kommentit

    Näytä lisää