Kesäleivät

Grillatut kesäleivät on täytetty aurinkokuivatuista tomaateista ja oliiveista tehdyllä tahnalla.

Ainekset

Kesäleivät
8 viipaletta
paahtoleipää
Tomaatti-tapenade
1 dl
aurinkokuivattuja tomaatteja
1 dl
mustia kalamata oliiveja
2
anjovisfileetä
1 rkl
kapriksia
n. 0,5 dl
tomaattien öljyä
1 tl
balsamicoa
mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Tee tapenade. Mittaa ainekset sauvasekoittimen kulhoon ja soseuta tasaiseksi. Voitele puolet leivistä tapenadella ja paina päälle toiset leipäviipaleet.
  2. Grillaa leivät rapeiksi esimerkiksi halsterissa. Loppu tapenade säilyy jääkaapissa.

    Resepti: Matleena Lahti

Kommentit

    Näytä lisää