Savuinen tomaattikeitto ja vuohenjuusto-pinjansiemenpatongit - Reseptit - Ilta-Sanomat

Savuinen tomaattikeitto ja vuohenjuusto-pinjansiemenpatongit

Savuinen tomaattikeitto tarjotaan vuohenjuusto-pinjansiemenpatonkien kera.

29.5.2008 14:56

Ainekset

  • <b>Savuinen tomaattikeitto</b>

  • 2 rasiaa

    kirsikkatomaatteja

  • 1

    sipuli

  • 3

    valkosipulinkynttä

  • 2

    punaista paprikaa

  • 4 dl

    tomaattimehua

  • 1 dl

    rucolaa

  • suolaa

  • mustapippuria

  • (1 savustuspussi)

  • <b>Vuohenjuusto-pinjansiemenpatongit</b>

  • 1

    patonki

  • 200 g

    vuohenjuustoa

  • 3 rkl

    pinjansiemeniä paahdettuna

  • 1 dl

    hunajaa

Valmistusohjeet

  1. Avaa savustuspussi ja lataa sisälle pestyt tomaatit, siivutetut sipulit sekä paprika ja sulje pussi. Savusta sisältö pussin ohjeiden mukaan. Kiehauta tomaattimehu kattilassa ja

  2. Leikkaa patongista viipaleita ja asettele ne uunipellille. Siivuta juusto ja nosta ne patonkiviipaleiden päälle. Sivele hunajaa juustoviipaleiden päälle ja ripottele pinnalle pinjansiemenet. Paahda uunissa 220 asteessa 5 min ajan, kunnes juusto pehmenee ja hunaja karamellisoituu. Tarjoile keiton kanssa. Reseptit: Alex Nurmi

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit