Kalafilee nokkoskuorrutuksen alla - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kalafilee nokkoskuorrutuksen alla

Kalafilee saa päälleen herkullisen nokkoskuorrutuksen.

8.6.2008 9:37

Ainekset

  • 4 kpl

    vaaleaa kalafileetä esim. siikaa tai kuhaa

  • 100 g

    nokkosta ryöpättynä (Myös kuivattu nokkonen käy. Voit käyttää kuorrutukseen myös pinaattia.)

  • 50 g

    hapankorppua

  • 1 dl

    auringonkukansiemeniä

  • 0,5 dl

    oliiviöljyä

  • suolaa

  • mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Sekoita nokkonen, hapankorppu, auringonkukan siemenet ja öljy tehosekoittimessa tahnaksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

  2. Levitä tahna kalafileiden päälle ja paista 225-asteisessa uunissa noin 10 min. Tarjoile perunamuusin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit