Hedelmiä ja marjoja vuohenjuustovaahdolla

Makeassa jälkiruokaviinissä paistetut hedelmät ja marjat viimeistellään vuohenjuustovaahdolla.

Ainekset

1 nippu
viinirypäleitä
300 g
vesimelonia
2
persikkaa
0,5 l
mansikoita
0,5 l
makeaa jälkiruokaviiniä
1
vaniljatanko
hyppysellinen sahramia
2 kpl
kardemumman kokonaisia siemeniä
2 dl
turkkilaista tai kreikkalaista jogurttia
1 dl
pehmeää vuohenjuustoa
2 rkl
hunajaa

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna viini ja nosta kuumaan viiniin avattu vaniljatanko, sahrami ja kardemummansiemenet. Puhdista marjat ja hedelmät ja leikkaa ne annospaloiksi. Nosta ne kuumaan viiniin ja laita kattilaan kansi päälle ja anna raaka-aineiden hautua rauhassa kannen alla, kunnes viini on jäähtynyt. Nosta jääkaapiin viilenemään.
  2. Sekoita jogurtin joukkoon pehmeä vuohenjuusto ja mausta hunajalla. Tarjoile vaahto viileän marja-hedelmäsalaatin kanssa. Lusikoi vielä mausteista viiniä annoksen päälle.

Kommentit

    Näytä lisää