Marinoidut kantarellit - Reseptit - Ilta-Sanomat

Marinoidut kantarellit

Tarjoa marinoidut kantarellit paahdetun leivän päällä.

8.6.2008 10:22

Ainekset

  • 1 l

    tuoreita kantarelleja

  • 2 dl

    kuivaa valkoviiniä

  • 1 dl

    omenaviinietikkaa

  • 1 dl

    öljyä

  • 10

    mustapippuria

  • 0,5 tl

    suolaa

  • 3

    rosmariinin oksaa

  • 4

    timjamin oksaa

  • tarjolle paahdettua maalaisleipää

Valmistusohjeet

  1. Sekoita marinadiliemen ainekset ja anna kiehua hiljaisella lämmöllä 5 min. ??Anna rosmariinin ja timjamin olla kokonaisina oksina. Puhdista kantarellit ja paista niitä hetki pannulla, kunnes niistä on neste haitunut.

  2. Kaada kantarellit ja liemi puhtaaseen, kannelliseen lasitölkkiin. Ne säilyvät hyvin useita kuukausia, jos olet tölkittänyt ne puhtaaseen tölkkiin. Tarjoile niitä grillatun lihan tai kalan kanssa tai voileivän päällä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit