Grillattua lohta ja raparperichutney - Reseptit - Ilta-Sanomat

Grillattua lohta ja raparperichutney

8.6.2008 10:25

Ainekset

  • Grillattua lohta:

  • 4 kpl

    n. 200 g merilohifileen palaa jossa nahka mukana

  • merisuolaa

  • sweet chili kastiketta

  • 8 kpl

    vihreää parsaa

  • Raparperichutney:

  • 500 g

    raparperia

  • 2

    punasipulia

  • 1

    punainen chilipalko

  • 1 dl

    sokeria

  • 2 tl

    suolaa

  • 2 rkl

    valkoviinietikkaa

Valmistusohjeet

  1. Grillattua lohta: Ripottele suolaa lohen päälle. Kuori ja keitä parsat. Paista lohta ensin nahkapuoli alaspäin grillin parillalla ja käännä. Grillaa myös parsat. Jätä lohi hieman punertavaksi sisältä. Voitele lohi sweet chili kastikkeella grillauksen jälkeen. Tarjoile grilattujen parsojen ja raparperichutneyn kanssa. Raparperichutney: Kuori ja pilko raparperi sekä punasipuli ja chili. Laita kaikki ainekset kattilaan ja keitä kunnes raparperi on pehmennyt. Purkita huolellisesti puhdistettuun kannelliseen lasitölkiin. Tarjoile grillatun kalan tai kanan kanssa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit