Juusto-meloniveneet - Reseptit - Ilta-Sanomat

Juusto-meloniveneet

Briejuustosta ja hunajamelonista syntyy maukas naposteltava.

8.6.2008 10:30

Ainekset

  • 2

    salaattisikuria

  • 100 g

    briejuustoa

  • 0,5

    hunajameloni

  • 1

    nippu minttua

  • vadelmalla maustettua viinietikkaa

  • sormisuolaa

Valmistusohjeet

  1. Aukaise salaattisikuri irroittamalla lehdet toisistaan. Pese ne raikkaan kylmän veden alla. Kuutioi briejuusto ja meloni.

  2. Nostele palat salaatin lehdelle ja koristele runsaalla määrällä mintun lehtiä. Pirskottele päälle vadelmalla maustettua viinietikkaa ja sormisuolaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit