Vadelma-raparperihillo - Reseptit - Ilta-Sanomat

Vadelma-raparperihillo

Vadelma-raparperihillo sopii vaikka lettujen päälle.

8.6.2008 19:25

Ainekset

  • 250 g

    raparperia

  • 1 l

    vadelmia

  • 1

    vaniljatanko

  • 1

    kanelitanko

  • 1

    tähtianis

  • 2 dl

    hillosokeria

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja pilko raparperi. Puhdista vadelmat. Laita kaikki ainekset kattilaan ja keittele hiljaisella lämmöllä noin 30 min.

  2. Hillo kannattaa valmistaa edellisenä päivänä valmiiksi. Näin se kerkeää jäähtymään hyvin ja sen koostumus muuttuu jäähdyttyään hillomaiseksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit