Rapujen keittäminen - Reseptit - Ilta-Sanomat

Rapujen keittäminen

Rapujuhlat kuuluvat kesään!

30.7.2008 12:45

Ainekset

  • <b>Rapujen keittäminen</b>

  • 40

    rapua

  • 5 litraa

    vettä

  • 1,5 dl

    karkeaa suolaa

  • kruunutilliä

  • 1 rkl

    sokeria

Valmistusohjeet

  1. Pese ravut kylmässä vedessä. Tarkista, että kaikki ravut elävät. Kiehauta vesi ja mausteet. Pane ravut yksitellen voimakkaasti kiehuvaan veteen. Keitä rapuja noin 10 minuuttia. Keittoaika lasketaan siitä, kun vesi alkaa uudelleen kiehua rapujen lisäämisen jälkeen. Poista varovasti vanha tilli ja lisää uutta tilliä. Jäähdytä ravut mahdollisimman nopeasti keitinvedessä. Lado ravut tarjoiluvadille ja koristele ne tillillä ja sitruunalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit