Reseptit
Harissalla maustettu sisäfilee

Harissalla maustettu sisäfilee
Ainekset
- 200 g
- naudan sisäfileetä per syöjä
- anna fileen olla kokonaisena
- 100 g
- harissa tahnaa (harissa on punaista maustetahnaa, jota löytyy pienissä lasisissa purkeissa)
- suolaa
Valmistusohjeet
- Puhdista liha kalvoista. Hiero sen pintaan harissaa ja anna maustua huoneenlämmössä pari tuntia. Nosta grilliin ja työnnä lihaan paksuimpaan kohtaan sisälämmön mittari. Grillaa varovaisesti ja maltillisella lämmöllä kunnes mittarin lämpötila on noin 52 astetta. Ohuemmat päät ovat kypsiä aikaisemmin. Nosta liha vielä hetkeksi folioon lepäämään ennen tarjoilua. Leikkaa siivuiksi ja mausta suolalla vasta pöydässä.
Valmistusaika: n. 45 min (sisältää foliossa lepäämisen)
Kommentit
Näytä lisää