Harissalla maustettu sisäfilee

Ainekset

200 g
naudan sisäfileetä per syöjä
anna fileen olla kokonaisena
100 g
harissa tahnaa (harissa on punaista maustetahnaa, jota löytyy pienissä lasisissa purkeissa)
suolaa

Valmistusohjeet

  1. Puhdista liha kalvoista. Hiero sen pintaan harissaa ja anna maustua huoneenlämmössä pari tuntia. Nosta grilliin ja työnnä lihaan paksuimpaan kohtaan sisälämmön mittari. Grillaa varovaisesti ja maltillisella lämmöllä kunnes mittarin lämpötila on noin 52 astetta. Ohuemmat päät ovat kypsiä aikaisemmin. Nosta liha vielä hetkeksi folioon lepäämään ennen tarjoilua. Leikkaa siivuiksi ja mausta suolalla vasta pöydässä.

    Valmistusaika: n. 45 min (sisältää foliossa lepäämisen)

Kommentit

    Näytä lisää