Spaghettia ja sinisimpukoita - Reseptit - Ilta-Sanomat

Spaghettia ja sinisimpukoita

Simpukkapastassa maistuu tuhti valkosipuli.

13.8.2008 9:32
Valmistusaika20 min + simpukoiden pesu

Ainekset

  • 500 g

    spaghettia

  • 6

    valkosipulinkynttä

  • oliiviöljyä

  • 1

    rasia kirsikkatomaatteja

  • 4 dl

    valkoviiniä

  • merisuolaa

  • 800 g

    simpukoita

  • 2 dl

    hienonnettua persiljaa

Valmistusohjeet

  1. Puhdista simpukat. Tarkista, että simpukat elävät, kopauttamalla niitä. Heitä pois kuolleet. Laita spaghetti kiehumaan.

  2. Kuumenna kasarissa hieman öljyä ja kuullota hienonnettua valkosipulia hetki. Puolita tomaatit ja lisää ne kasariin. Ripottele päälle vähän suolaa. Anna tomaattien hautua hetki. Lisää viini ja kuumenna.

  3. Lisää kasariin simpukat ja laita kansi hetkeksi päälle. Simpukat aukeavat parissa minuutissa. Lisää joukkoon runsaasti hienonnettua persiljaa. Lisää joukkoon keitetty ja valutettu spaghetti. Tarjoile heti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit