Jyväpastasalaatti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Jyväpastasalaatti

Jyväpastasalaatti on oiva lisäke grillatulle lihalle.

25.8.2008 9:50
Valmistusaika30 min

Ainekset

  • 3 dl

    jyväpastaa eli pientä pastaa joka näyttää aivan jyvältä

  • omenamehua

  • vettä

  • eli käytä keitinveteen puolet mehua ja puolet vettä

  • 150 g

    jättipapuja tomaattikastikkeessa

  • 20

    kalamataoliivia

  • 1

    punasipuli

  • 2

    makeaa omenaa

  • 1

    nippu persiljaa

  • <b>Jogurttikastike:</b>

  • 2 dl

    maustamatonta jogurttia

  • 1

    sitruunan mehu

  • 3

    valkosipulinkynttä

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Keitä pastat juuri ja juuri kypsiksi veden ja omenamehun sekoituksessa. Jäähdytä pasta. Pilko punasipuli, omena ja persilja. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja kaada päälle jogurttikastiketta.

  2. Valmista kastike. Hienonna valkosipulit. Sekoita kaikki ainekset yhteen ja pidä kylmässä, kunnes salaatti on valmista. Tarkista vielä suola lopuksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit