Jokirapuleivät - Reseptit - Ilta-Sanomat

Jokirapuleivät

Jokirapuleivät sopivat cocktailpalaksi erilaisiin juhliin.

28.8.2008 13:22
Valmistusaika30 min

Ainekset

  • 4

    siivua grahampaahtoleipää

  • 400 g

    fetajuustoa

  • 4

    x 100 g palaa vesimelonia

  • 1

    avokado

  • 0,5

    sitruunan mehu

  • 16 kpl

    jokiravunpyrstöjä

  • erilaisia salaatteja ja versoja

  • vadelmaviinietikkaa

  • sormisuolaa

  • varrastikkuja

Valmistusohjeet

  1. Paahda paahtoleivät. Leikkaa niistä pyöreällä muotilla kiekkoja. Leikkaa fetajuustosta, vesimelonista ja avokadosta kauniita ohuita siivuja. Sivele avokadosiivut sitruunan mehulla tummumisen estämiseksi.

  2. Kokoa raaka-aineet leivän päälle yhdessä vihreiden salaatinlehtien ja yrttien kanssa. Lävistä leivät varrastikulla ja työnnä tikkuun vielä jokiravunpyrstöjä. Pirskottele päälle vadelmaviinietikkaa ja ripottele sormisuolaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit