Paistettu tonnikala

Tonnikala jätetään sisältä punertavaksi, jolloin se maistuu mehevältä.
  • 30 min

Ainekset

4 kpl
tonnikalapihvejä
suolaa
1
fenkoli
100 g
kirsikkatomaatteja
16 kpl
sokeriherneitä
kourallinen herneenversoja
16
mustaa oliivia
Kastike:
3 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
punaviinietikkaa
2
limetin mehu ja raastettu kuori
1 tl
sokeria
sormisuolaa

Valmistusohjeet

  1. Ota tonnikala huoneenlämpöön 15 min ennen paistoa. Ripottele tonnikalapihvien päälle suolaa ja anna maustua hetken aikaa. Valmista sillä aikaa lisuke.
  2. Pilko fenkoli, ja halkaise kirsikkatomaatit kahteen tai neljään osaan. Suikaloi sokeriherneet.

    Sekoita kastikkeen ainekset. Sekoita keskenään fenkolipalat, tomaatit, sokeriherneet, herneenversot, mustat oliivit ja kastike. Voit poistaa oliiveista kivet etukäteen, jos haluat.
  3. Kuumenna parilapannu kuumaksi ja paista pihvit molemmilta puolilta nopeasti. Pihvin tulee jäädä sisältä hieman raa’aksi. Näin se säilyttää mehevyytensä. Nosta salaattia pihvin päälle ja ripottele vielä vähän sormisuolaa mauksi ja koristeeksi.

Kommentit

    Näytä lisää