Mansikka-banaanisalaatti ja mintturahkaa

Mintturahka ja mansikka-banaanisalaatti muodostavat raikkaan jälkiruuan.
  • 15 min

Ainekset

1 l
mansikoita
2
banaania
2
limetin mehu
1 dl
kuorittuja pistaasipähkinöitä
Mintturahka:
1 dl
tuoretta minttua
2 dl
maitorahkaa
50 g
pehmeää vuohenjuustoa
2 rkl
tomusokeria
1
limetin mehu

Valmistusohjeet

  1. Valmista ensin rahka. Hienonna minttu. Sekoita maitorahka, vuohenjuusto, tomusokeri, limetinmehu ja minttu keskenään. Tarjoile hedelmien ja marjojen kanssa.
  2. Puhdista ja halkaise mansikat. Siivuta banaani. Purista limetistä mehua mansikoiden ja banaanisiivujen päälle. Ripottele halutessasi vielä vähän sokeria. Tarjoile mintturahkan kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää