Pikagraavattu sitruuna-viinimarjakuha - Reseptit - Ilta-Sanomat

Pikagraavattu sitruuna-viinimarjakuha

Sitruuna ja viinimarjat tuovat kuhaan uudenlaisen säväyksen.

5.9.2008 15:36
Valmistusaika30 min

Ainekset

  • 1

    punasipuli

  • 2 rkl

    vadelmaviinietikkaa

  • nippu tuoretta minttua

  • 200 g

    kuhaa ohuina siivuina

  • 1

    limetin mehu

  • 0,5 l

    punaisia ja valkoisia viinimarjoja

  • sormisuolaa

  • ripaus sokeria

Valmistusohjeet

  1. Siivuta sipuli ohuen ohuiksi siivuiksi pitkittäin syiden mukaan. Laita siivut kulhoon ja sekoita ne vadelmaviinietikan ja mintun lehtien kanssa. Levitä kuhasiivut tarjoilualustalle tai suoraan lautasille. Purista limetistä mehua kalan päälle.

  2. Laita marjoja pieneen siivilään ja purista marjoista mehua siivilän läpi kuhan päälle. Ripottele päälle vielä sormisuolaa ja sokeria ja nostele punasipulia ja viinimarjoja koristeeksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit