Pikagraavattu sitruuna-viinimarjakuha

Sitruuna ja viinimarjat tuovat kuhaan uudenlaisen säväyksen.
  • 30 min

Ainekset

1
punasipuli
2 rkl
vadelmaviinietikkaa
nippu tuoretta minttua
200 g
kuhaa ohuina siivuina
1
limetin mehu
0,5 l
punaisia ja valkoisia viinimarjoja
sormisuolaa
ripaus sokeria

Valmistusohjeet

  1. Siivuta sipuli ohuen ohuiksi siivuiksi pitkittäin syiden mukaan. Laita siivut kulhoon ja sekoita ne vadelmaviinietikan ja mintun lehtien kanssa. Levitä kuhasiivut tarjoilualustalle tai suoraan lautasille. Purista limetistä mehua kalan päälle.
  2. Laita marjoja pieneen siivilään ja purista marjoista mehua siivilän läpi kuhan päälle. Ripottele päälle vielä sormisuolaa ja sokeria ja nostele punasipulia ja viinimarjoja koristeeksi.

Kommentit

    Näytä lisää