Reseptit
Yrttinen naanleipä

Yrttinen naanleipä
Intialainen naanleipä saa makua korianterista.
- 45 min
Ainekset
- 5,5 dl
- vehnäjauhoa
- 1 tl
- suolaa
- 1 tl
- soodaa
- 1 dl
- hienonnettua tuoretta korianteria
- 2 dl
- maitoa
- 2 dl
- paksua jogurttia
- 50 g
- sulatettua voita
Valmistusohjeet
- Sekoita vehnäjauhot, suola ja leivinjauhe. Hienonna korianteri. Lisää korianteri, maito, jogurtti ja puolet voista. Sekoita nopeasti, älä kuitenkaan liikaa ettei taikina sitkisty.
- Nostele taikinaa leivinpaperin päälle ja muotoile jauhotetuilla käsillä taikinasta littania leipäsiä. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Paista leipäsiä noin 8-10 min. Voitele leivät vielä lopulla voisulalla, kun ne tulevat uunista.
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää