Reseptit

Yrttinen naanleipä

Intialainen naanleipä saa makua korianterista.
  • 45 min

Ainekset

5,5 dl
vehnäjauhoa
1 tl
suolaa
1 tl
soodaa
1 dl
hienonnettua tuoretta korianteria
2 dl
maitoa
2 dl
paksua jogurttia
50 g
sulatettua voita

Valmistusohjeet

  1. Sekoita vehnäjauhot, suola ja leivinjauhe. Hienonna korianteri. Lisää korianteri, maito, jogurtti ja puolet voista. Sekoita nopeasti, älä kuitenkaan liikaa ettei taikina sitkisty.
  2. Nostele taikinaa leivinpaperin päälle ja muotoile jauhotetuilla käsillä taikinasta littania leipäsiä. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Paista leipäsiä noin 8-10 min. Voitele leivät vielä lopulla voisulalla, kun ne tulevat uunista.

Kommentit

    Näytä lisää