Sieni-kasvistäytteiset cannelonit - Reseptit - Ilta-Sanomat

Sieni-kasvistäytteiset cannelonit

Sieni-kasvistäytteiset cannelonit ovat täyttävää kotiruokaa.

18.9.2008 8:39
Valmistusaika1 h

Ainekset

  • 1

    sipuli

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 2 rkl

    ruokaöljyä

  • 2 l

    kantarelleja

  • 1

    kesäkurpitsa

  • 3

    porkkanaa

  • 200 g

    raejuustoa

  • suolaa

  • mustapippuria

  • 500 g

    canneloneja

  • <b>Tomaattikastike:</b>

  • 400 g

    tomaattimurskaa

  • 10

    aurinkokuivattua tomaattia

  • 10

    mustaa oliivia ilman kiviä

  • nippu basilikaa

  • suolaa

  • kuorrutukseen 200 g voimakasta juustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipuleita hetki kasarissa. Lisää puhdistetut ja pilkotut sienet. Kuullota hetki. Raasta kesäkurpitsa ja porkkanat ja lisää raaste kasariin. Kuullota kunnes kasviksista on neste haihtunut melkein kokonaan. Lisää raejuusto ja jäähdytä seos.

  2. Valmista tomaattikastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään ja soseuttamalla sauvasekoittimella. Anna soseen kiehua noin 10 min ja mausta lopuksi suolalla.

  3. Kun kasvistäyte on jäähtynyt, täytä cannelonit. Parhaiten täyttö onnistuu käsin, kun pidät cannelonin kädessä toinen pää nojaten kämmeneen, että täyte ei pursua ylos.

  4. Nosta cannelonit uunivuokaan ja kaada tomaattikastike niiden päälle. Ripottele päälle vielä runsaasti juustoraastetta. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20-30 min. Tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit