Kantarellipyttipannu

Ainekset

1 rkl
öljyä
300 g
makkaraa esim. bratwurstia
8
keitettyä perunaa
2 l
kantarelleja
2
sipulia
400 g
kotijuustoa
kastike:
2 dl
kermaviiliä
2
valkosipulinkynttä
1 rkl
sinappia
1 dl
hienonnettua ruohosipulia
suolaa

Valmistusohjeet

  1. Pilko raaka-aineet. Kuumenna vähän öljyä pannulla. Paista raaka-aineet seuraavassa järjestyksessä. Lisää pannulle ensin makkarat ja perunat. Paista niitä aika kovassa lämmössä jotta saat niihin kauniin värin pintaan. Pienennä lämpöä ja lisää sienet ja sipulisilppu. Anna paistua hetken. Lisää lopuksi kotijuustokuutiot ja kuumenna. Sekoita kermaviilin joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet ja ruohosipuli. Mausta suolalla. Tarjoile pyttipannu kermaviilikastikkeen ja ruisleivän kanssa.

    Valmistusaika: 45 min

Kommentit

    Näytä lisää