Kantarellipyttipannu - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kantarellipyttipannu

18.9.2008 8:41

Ainekset

  • 1 rkl

    öljyä

  • 300 g

    makkaraa esim. bratwurstia

  • 8

    keitettyä perunaa

  • 2 l

    kantarelleja

  • 2

    sipulia

  • 400 g

    kotijuustoa

  • kastike:

  • 2 dl

    kermaviiliä

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 1 rkl

    sinappia

  • 1 dl

    hienonnettua ruohosipulia

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Pilko raaka-aineet. Kuumenna vähän öljyä pannulla. Paista raaka-aineet seuraavassa järjestyksessä. Lisää pannulle ensin makkarat ja perunat. Paista niitä aika kovassa lämmössä jotta saat niihin kauniin värin pintaan. Pienennä lämpöä ja lisää sienet ja sipulisilppu. Anna paistua hetken. Lisää lopuksi kotijuustokuutiot ja kuumenna. Sekoita kermaviilin joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet ja ruohosipuli. Mausta suolalla. Tarjoile pyttipannu kermaviilikastikkeen ja ruisleivän kanssa. Valmistusaika: 45 min

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit