Täytetyt kalkkunan fileerullat

Ainekset

800 g
kalkkunan fileepihvejä
suolaa
200 g
tuoreita metsäsieniä
200 g
savoijinkaalia
2
vihreää omenaa
2 rkl
öljyä
150 g
pekonia
kastike:
2 dl
kermaa
0,5 dl
calvadosia
2 tl
Dijon sinappia
2 dl
vatkattua kermavaahtoa

Valmistusohjeet

  1. Nuiji viipaleet kevyesti ohuemmiksi ja ripottele pinnalle suolaa. Viipaloi sienet, suikaloi kaali ja omena ja paista niitä pannulla pienessä määrässä öljyä hetki. Nosta paistosta jokaisen fileepihvin päälle ja kääri liha rullalle ja pyöräytä ympärille vielä pekoniviipale. Älä putsaa pannua. Paista joko grillissä, pannulla tai kypsennä uunissa 200 asteessa n. 15-20 minuuttia. Kun fileet ovat uunissa, valmista kastike. Kaada pannulle, jossa olet paistanut sienet ja muut vihannekset 2 dl kermaa. Kuumenna ja lisää calvados ja sinappi. Anna kiehua noin 10 min miedolla lämmöllä ja nosta pannu levyltä. Mausta suolalla ja lisää vielä lopuksi vaahdotettua kermaa. Tarkista suola. Lisukkeeksi sopii vaikka perunat tai raikas salaatti.

    Valmistusaika: 1 tunti

Kommentit

    Näytä lisää