Silakka-juuresvuoka

Silakka-juuresvuoka valmistuu helposti.

1.10.2008 14:32
Valmistusaika1,5 h

Ainekset

  • 300 g

    silakkafileetä

  • 200 g

    lanttua

  • 200 g

    perunaa

  • 150 g

    naurista

  • 150 g

    palsternakkaa

  • 5 dl

    kalalientä

  • 2 dl

    kermaa

  • 1 dl

    tuoretta tilliä hienonnettua

  • 2 rkl

    piparjuurta raastettuna

  • hienoa merisuolaa

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Leikkaa silakkafileet siivuiksi. Ripottele siivujen päälle suolaa. Kuori ja suikaloi juurekset. Levitä silakkafileet ja juuressuikaleet vuorotelleen uunivuokaan.

  2. Sekoita kalaliemi, kerma, tilli ja piparjuuri keskenään. Ripauta joukkoon vähän suolaa. Kaada neste vuokaan. Paista noin tunti tai kunnes juurekset ovat pehmenneet.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit