Silakka-juuresvuoka

Silakka-juuresvuoka valmistuu helposti.
  • 1,5 h

Ainekset

300 g
silakkafileetä
200 g
lanttua
200 g
perunaa
150 g
naurista
150 g
palsternakkaa
5 dl
kalalientä
2 dl
kermaa
1 dl
tuoretta tilliä hienonnettua
2 rkl
piparjuurta raastettuna
hienoa merisuolaa

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Leikkaa silakkafileet siivuiksi. Ripottele siivujen päälle suolaa. Kuori ja suikaloi juurekset. Levitä silakkafileet ja juuressuikaleet vuorotelleen uunivuokaan.
  2. Sekoita kalaliemi, kerma, tilli ja piparjuuri keskenään. Ripauta joukkoon vähän suolaa. Kaada neste vuokaan. Paista noin tunti tai kunnes juurekset ovat pehmenneet.

Kommentit

    Näytä lisää