Lämpöiset pizzaleivät - Reseptit - Ilta-Sanomat

Lämpöiset pizzaleivät

Valmista lämpöisiä pizzaleipiä täyttäväksi iltapaksi.

10.10.2008 10:35
Valmistusaika45 min

Ainekset

  • <b>Jauhelihakastike:</b>

  • 1

    valkosipulinkynsi

  • 1

    sipuli

  • 1 rkl

    ruokaöljyä

  • 400 g

    jauhelihaa

  • 1 rkl

    ketsuppia

  • 1 tl

    kuivattua oreganoa

  • 1 tl

    kuivattua basilikaa

  • 1 tl

    suolaa

  • 1 tlk

    n. 4 dl tomaattimurskaa

  • <b>Lisäksi:</b>

  • 4

    pyöreää kaura- tai rouheleipiä

  • 150 g

    emmentaljuustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. Hienonna valkosipuli ja sipuli. Kuullota niitä pannulla öljyn kanssa hetki. Lisää jauheliha ja ruskista. Lisää ketsuppi, oregano, basilika ja suola sekä lopuksi vielä tomaattimurska. Anna hautua noin 20 min ja jäähdytä. Voit tehdä kastikkeen valmiiksi jo edellisenä päivänä, tai laittaa pakastimeen.

  2. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Levitä kastiketta leipien päälle ja kastikkeen päälle juustoraastetta. Nosta kuumaan uuniin noin 10 minuutiksi. Voit lämmittää leivät myös mikrossa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit