Suklaabrownie – tuhti suklaapiirakka - Reseptit - Ilta-Sanomat

Suklaabrownie – tuhti suklaapiirakka

Suklaabrowniet ovat helppo juhlatarjottava.

23.10.2008 9:47
Valmistusaika1 h

Ainekset

  • 200 g

    tummaa suklaata

  • 150 g

    voita

  • 160 g

    tummaa sokeria

  • 3

    kananmunaa

  • 120 g

    vehnäjauhoa

  • <b>Kuorrutus:</b>

  • 100 g

    maitosuklaata

  • 50 g

    tummaa suklaata

  • 0,5 dl

    kuohukermaa

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sulata voi ja tumma suklaa kattilassa. Vaahdota sokeri ja kananmunat vaahdoksi. Yhdistä kaikki ainekset varovasti sekoittaen.

  2. Kaada taikina n. 15 x 25 cm kokoiseen leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (esim. lasagnevuoka käy hyvin). Paista noin 15 min. Jäähdytä ja kuorruta.

  3. Sulata suklaat vesihauteessa tai mikrossa juoksevaksi. Sekoita joukkoon kerma. Kuorruta brownie sulalla suklaalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit