Inkiväärilohta ja mango-kurkkusalaatti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Inkiväärilohta ja mango-kurkkusalaatti

Inkiväärilohi saa kaveriksi kirpeää mango-kurkkusalaattia.

9.2.2009 8:58
Valmistusaika30 min + marinointiaika
EnergiaAnnos 655 Kcal

Ainekset

  • 4

    lohifilee palaa (n. 200 g kokoisia paloja)

  • voit käytää myös tonnikalaa

  • <b>Marinadi:</b>

  • 4 rkl

    makeaa chilikastiketta

  • 4 rkl

    japanilaista soijakastiketta

  • 4 rkl

    tuoretta inkivääriä raastettuna

  • 1 rkl

    seesamiöljyä

  • <b>Salaatti:</b>

  • 2

    mangoa

  • 1

    kurkku

  • 2

    avokadoa

  • nippu kevätsipulin varsia

  • 2

    limetin mehu

  • 1

    greipin mehu

  • merisuolaa

  • <b>Kastike:</b>

  • 4 dl

    paksua maustamatonta jogurttia

  • 1

    sitruunan mehu ja 2 tl raastettua kuorta

Valmistusohjeet

  1. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja nosta kalafileet siihen. Anna maustua pari kolme tuntia.

  2. Valmista salaatti. Kuori ja pilko mango, kurkku ja avokado. Hienonna kevätsipulin varret. Purista kasvisten joukkoon limetin ja greipin mehua ja mausta suolalla.

  3. Sekoita jogurtin joukkoon sitruunan mehua ja kuorta. Kuumenna parila ja paista kalat molemmilta puolilta, niin että sisus jää hieman roseeksi. Tarjoile salaatin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit