Tuunatut laskiaispullat

Laskiaispullan voi tuunata myös oman maun mukaan. Tässä versiossa on täytteenä banaania, rahkaa ja kinuskikastiketta.

13.2.2009 12:54
Valmistusaika2 h
EnergiaAnnos n. 200 Kcal

Ainekset

  • 5 dl

    maitoa

  • 50 g

    hiivaa

  • 2 dl

    sokeria

  • 2 tl

    suolaa

  • 1 tl

    kardemummaa

  • n. 12 dl

    vehnäjauhoja

  • n. 2 dl

    kauraleseitä

  • 100 g

    pehmeää voita

  • 1

    kananmuna voiteluun

  • 0,5 dl

    raesokeria

  • <b>Täyte:</b>

  • 500 g

    maitorahkaa

  • 2 dl

    kinuskikastiketta

  • 4

    banaania

Valmistusohjeet

  1. Valmista pullataikina. Liota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää sokeri ja suola. Sekoita hyvin. Alusta taikina monitoimikoneessa tai käsin jauhoja ja leseitä vähitellen lisäten. Lisää viimeiseksi pehmeä voi. Taikina on valmista, kun se irtoaa hyvin kulhon reunoista. Anna taikinan kohota noin 45 min lämpöisessä paikassa.

  2. Vaivaa taikinaa hetki ja kauli levyksi leivinpaperin päälle niin, että siitä muodostuu leivinpellin kokoinen levy. Anna kohota noin 20 min lämpimässä paikassa.

  3. Sivele taikinan pinta kananmunalla ja ripottele päälle raesokeria. Paista pullaa 225 asteessa noin 10-15 min. Jäähdytä ja leikkaa levy paloiksi. Sekoita kinuskikastike maitorahkaan. Täytä pullaneliöt maitorahkalla ja banaanisiivuilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit