Makkarasalaatti

Makkarasalaatti toimii myös retkieväänä.
  • 20 min
  • Annos 681 Kcal

Ainekset

300 g
täytettyjä tuorepasta nyyttejä
400 g
mausteista makkaraa
250 g
kirsikkatomaatteja
150 g
neulapapuja
150 g
fetajuustoa
1
punasipuli

Valmistusohjeet

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi. Jäähdytä. Kuutioi makkara ja paista makkarapalat. Jäähdytä.
  2. Halkaise kirsikkatomaatit. Ryöppää neulapavut ja huuhtele ne kylmällä vedellä kun ovat kypsiä. Leikkaa fetajuusto kuutioiksi. Silppua sipuli.
  3. Yhdistä raaka-aineet ja pakkaa salaatti tiiviiseen rasiaan. Voit ottaa haluamaasi salatinkastiketta mukaan pieneen pulloon.

Kommentit

    Näytä lisää

    Luetuimmat Reseptit