Raclette-juustoa - Reseptit - Ilta-Sanomat

Raclette-juustoa

Raclette-juusto tarjotaan erilaisten lisukkeiden kera.

24.2.2009 8:16
Määrä4 annosta
Valmistusaika1 t
Energia1500 kcal / annos

Ainekset

  • 800 g

    raclette-juustoa

  • 400 g

    mausteista makkaraa esim. tuoremakkaroita

  • 8

    perunaa

  • 200 g

    ilmakuivattua kinkkua

  • 2 dl

    hillosipuleita

  • 2 dl

    pikkukurkkuja

  • 2

    sipulia

  • 150 g

    herkkusieniä

  • 200 g

    hapankaalia

  • 250 g

    kirsikkatomaatteja

  • 1

    rapea kuorinen maalaisleipä tai patonkia

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa raclette-juusto ohuiksi n. 4 x 4 cm paloiksi. Keitä perunat. Leikkaa makkara paloiksi. Nosta ainekset pieniin kulhoihin Raclette-grillin viereen. Käynnistä grilli ja paista grillin yläosasssa makkarat, kinkku, herkkusienet, sipuli ja tomaatit. Laita grillin annosvuokiin peruna- ja juustosiivuja ja nosta ne grillin alaosaan.

  2. Kun juusto on sulanut kaada annos lautaselle ja syö grillattujen herkkujen kanssa. Laita tarjolle myös hapankaalia, hillosipuleita ja pikkukurkkuja. Tarjoile myös hyvää maalaisleipää annosten kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit