Broilerinugetit ja yrttidippi - Reseptit - Ilta-Sanomat

Broilerinugetit ja yrttidippi

Rapeat broilerinugetit ovat lastenkin herkkua!

24.2.2009 15:36
Määrä4 annosta
Valmistusaika35 min
Energia496 kcal / annos

Ainekset

  • Nugetit:

  • 600 g

    broilerin fileetä

  • suolaa

  • 6 dl

    maissihiutaleita

  • 3 dl

    maissisuurustetta

  • vettä

  • paistamiseen rypsiöljyä

  • Yrttidippi:

  • 1

    nippu thai basilikaa hienonnettuna

  • 1

    limetinmehu ja raastettu kuori

  • 2 dl

    majoneesia

  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa broilerinfileet pieniksi paloiksi, noin 3 cm x 2 cm. Suolaa palat ja anna maustua hetki. Murusta maissihiutaleet hienoksi sormilla tai tehosekoittimessa. Valmista maissisuurusteesta ja vedestä tahmea taikina.

  2. Kaada korkeareunaiseen kasariin runsaasti rypsiöljyä ja kuumenna rypsiöljy. Pyöritä broileripalat maissisuurusteesta tehdyssä taikinassa ja sen jälkeen maissihiutalemurskassa. Painele hiutalemurska tiukasti kiinni sormin. Paista palat kuumassa rypsiöljyssä molemmilta puolilta parin minuutin ajan. Nostele palat talouspaperin päälle, että ylimääräinen rasva jää paperiin.

  3. Valmista dippikastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään ja tarjoile nugettien kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit