Broilerinugetit ja yrttidippi

Rapeat broilerinugetit ovat lastenkin herkkua!
  • 35 min
  • 4 annosta
  • 496 kcal / annos

Ainekset

Nugetit:
600 g
broilerin fileetä
suolaa
6 dl
maissihiutaleita
3 dl
maissisuurustetta
vettä
paistamiseen rypsiöljyä
Yrttidippi:
1
nippu thai basilikaa hienonnettuna
1
limetinmehu ja raastettu kuori
2 dl
majoneesia
suolaa ja mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa broilerinfileet pieniksi paloiksi, noin 3 cm x 2 cm. Suolaa palat ja anna maustua hetki.

    Murusta maissihiutaleet hienoksi sormilla tai tehosekoittimessa. Valmista maissisuurusteesta ja vedestä tahmea taikina.

  2. Kaada korkeareunaiseen kasariin runsaasti rypsiöljyä ja kuumenna rypsiöljy. Pyöritä broileripalat maissisuurusteesta tehdyssä taikinassa ja sen jälkeen maissihiutalemurskassa. Painele hiutalemurska tiukasti kiinni sormin. Paista palat kuumassa rypsiöljyssä molemmilta puolilta parin minuutin ajan.

    Nostele palat talouspaperin päälle, että ylimääräinen rasva jää paperiin.

  3. Valmista dippikastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään ja tarjoile nugettien kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää