Kookospannukakut suolaisella ja makealla täytteellä

Kookospannukakkutaikinan valmistukseen käytetään tofua ja kookosmaitoa.
  • 30 min
  • 133 Kcal / yksi pieni pannukakku

Ainekset

n. 150 g
pehmeää tofua
4 dl
kookosmaitoa
2 dl
gluteenitonta jauhoseosta tai quinoajauhoa
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
suolaa
paistamiseen kasviöljyä tai -margariinia
Suolainen täyte:
400 g
broilerin jauhelihaa
suolaa
3 rkl
makeaa chilikastiketta
1
limetin mehu
1 dl
maustamatonta soijajogurttia
Makea täyte:
2 l
erilaisia marjoja
2 dl
vaahterasiirappia

Valmistusohjeet

  1. Sekoita sauvasekoittimella tofu ja kookosmaito tasaiseksi. Lisää loput aineet ja vispaa taikinaksi. Anna taikinan turvota puolisen tuntia ennen paistoa. Paista pieniä pannukakkuja ja tarjoile ne suolaisen tai makean täytteen kanssa.
  2. Valmista suolainen täyte paistamalla broilerinjauheliha pannulla. Lisää suolaa ja makeaa chilikastiketta ja limen puristettu mehu. Tarjoile kylmänä tai lämpimänä soijajogurtin kanssa. Voit sekoittaa jogurtin myös jauhelihan joukkoon.

Kommentit

    Näytä lisää