Broileria punaviini-suklaakastikkeella

Punaviini-suklaakastike tuo luonnetta arkiseen broileriin.
  • 30 minuuttia
  • Annos 440 Kcal

Ainekset

2 dl
demi glace tummaa kastikepohjaa
2 dl
punaviiniä
2 dl
kermaa
2
rosmariinin oksaa
50 g
tummaa suklaata
4
broilerin rintafileetä
suolaa
2 tl
roseepippuria
2 tl
viherpippuria
2 tl
mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Sekoita kattilassa demi glace, punaviini ja kerma. Nosta rosmariini kastikkeeseen. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 30 min. Rouhi suklaa ja lisää se kastikkeeseen. Sekoita.
  2. Mausta broilerinfileet suolalla ja paista kypsiksi parilalla. Murskaa pippurit ja hiero murska broilerinfileen pintaan. Tarjoile kastikkeen kanssa. Lisukkeeksi sopii esim. avokadosta ja tomaateista tehty salaatti.

Kommentit

    Näytä lisää