Broileria punaviini-suklaakastikkeella - Reseptit - Ilta-Sanomat

Broileria punaviini-suklaakastikkeella

Punaviini-suklaakastike tuo luonnetta arkiseen broileriin.

24.2.2009 16:01
Valmistusaika30 minuuttia
EnergiaAnnos 440 Kcal

Ainekset

  • 2 dl

    demi glace tummaa kastikepohjaa

  • 2 dl

    punaviiniä

  • 2 dl

    kermaa

  • 2

    rosmariinin oksaa

  • 50 g

    tummaa suklaata

  • 4

    broilerin rintafileetä

  • suolaa

  • 2 tl

    roseepippuria

  • 2 tl

    viherpippuria

  • 2 tl

    mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Sekoita kattilassa demi glace, punaviini ja kerma. Nosta rosmariini kastikkeeseen. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 30 min. Rouhi suklaa ja lisää se kastikkeeseen. Sekoita.

  2. Mausta broilerinfileet suolalla ja paista kypsiksi parilalla. Murskaa pippurit ja hiero murska broilerinfileen pintaan. Tarjoile kastikkeen kanssa. Lisukkeeksi sopii esim. avokadosta ja tomaateista tehty salaatti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit