Porkkanakakku

Tämä porkkanakakku sopii myös vegaaneille.
  • 1,5 h
  • Annos 449 Kcal

Ainekset

5 dl
puolikarkeita spelttijauhoja
2 dl
raakaruokosokeria
3 tl
kanelia
3 tl
jauhettua inkivääriä
1 tl
kardemummaa
2 tl
leivinjauhetta
0,5 tl
suolaa
4 dl
pähkinärouhetta
0,5 dl
kookoshiutaleita
4 dl
porkkanaraastetta
1,5 dl
pähkinäöljyä
1 pkt
pehmeää tofua
Kuorrutus:
300 g
maustamatonta Tofutti-tuorejuustoa
(käyttämällä tätä tuorejuustoa saat kasvisperäisistä raaka-aineista tehdyn kakun - sopii myös vegaaneille)
3 rkl
tomusokeria
1
limetin raastettu kuori ja puristettu mehu

Valmistusohjeet

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää porkkanaraaste, pähkinäöljy ja pehmeä tofu. Sekoita taikinaksi. Taikinaa ei tarvitse vatkata.
  2. Kaada taikina korppujauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa noin 1 tunti. Sekoita kuorrutuksen aineet keskenään ja kuorruta kakku sen jäähdyttyä.

Kommentit

    Näytä lisää