Reseptit
Sinisimpukat itämaiseen tyyliin

Sinisimpukat itämaiseen tyyliin
Sinisimpukat maustetaan itämaiseen tyyliin chilillä, inkiväärillä ja korianterilla.
- 15 min
- Annos 958 Kcal
Ainekset
- 500 g
- nuudeleita
- 2 kg
- sinisimpukoita
- 1
- hienonnettu sipuli
- 1
- tuore vihreä chili hienonnettuna
- 2 rkl
- raastettua inkivääriä
- 1 rkl
- öljyä
- 2 rkl
- thaimaalaista kalakastiketta eli fish saucea
- 3 dl
- kuivaa siideriä
- 4 dl
- kookosmaitoa
- 2
- limetin mehu ja raastettu kuori
- suolaa
- 2 dl
- hienonnettua korianteria
Valmistusohjeet
- Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Pese ja puhdista simpukat. Freesaa hienonnettua sipulia, chiliä ja inkivääriä pienessä määrässä öljyä.
- Lisää kalakastike, siideri, kookosmaito, limetin kuori ja mehu. Anna kiehahtaa ja lisää simpukat. Anna simpukoiden kypsyä noin 5 minuuttia. Lisää joukkoon vielä nuudelit ja korianteri.
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää