Sinisimpukat itämaiseen tyyliin

Sinisimpukat maustetaan itämaiseen tyyliin chilillä, inkiväärillä ja korianterilla.
  • 15 min
  • Annos 958 Kcal

Ainekset

500 g
nuudeleita
2 kg
sinisimpukoita
1
hienonnettu sipuli
1
tuore vihreä chili hienonnettuna
2 rkl
raastettua inkivääriä
1 rkl
öljyä
2 rkl
thaimaalaista kalakastiketta eli fish saucea
3 dl
kuivaa siideriä
4 dl
kookosmaitoa
2
limetin mehu ja raastettu kuori
suolaa
2 dl
hienonnettua korianteria

Valmistusohjeet

  1. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Pese ja puhdista simpukat. Freesaa hienonnettua sipulia, chiliä ja inkivääriä pienessä määrässä öljyä.
  2. Lisää kalakastike, siideri, kookosmaito, limetin kuori ja mehu. Anna kiehahtaa ja lisää simpukat. Anna simpukoiden kypsyä noin 5 minuuttia. Lisää joukkoon vielä nuudelit ja korianteri.

Kommentit

    Näytä lisää