Reseptit

Juustoiset quesadillat

Ainekset

300 g
cheddarjuustoa raasteena
8 kpl
yrteillä ja valkosipulilla maustettuja tortillaleipiä
200 g
chorizomakkaraa ohuina siivuina
100 g
jalopenoa hienonnettuna
1
ruukku tuoretta korianteria hienonnettuna
Chimichurrikastike:
2 dl
persiljaa
2
valkosipulinkynttä
1,5 dl
oliiviöljyä
0,5 dl
punaviinietikkaa
1
sitruunan mehu ja kuori raastettuna
0,5 tl
oreganoa
suolaa
runsaasti mustapippurirouhetta

Valmistusohjeet

  1. Valmista ensin Chimichurri kastike. Laita kaikki aineket teholeikkuriin ja pyöritä tasaiseksi kastikkeeksi. Voit tehdä tämän myös sauvasekoittimella. Raasta juusto ja levitä sitä neljän tortillaleivän päälle. Nostele päälle makkarasiivuja, jalopenoja ja korianteria, lisää lopuksi runsaasti vielä juustoa. Nosta tyhjä tortillaleipä päälle kanneksi. Kuumenna iso pannu kuumaksi ja nosta täytetty tortilla pannulle. Painele sitä vähän käsin littanaksi, paista niin kauan että juusto rupeaa sulamaan ja tortilla saa kauniin paistopinnan. Käännä ja paista vielä toiselta puolelta. Älä pidä levyä liian kuumana, ettei tortilla pala. Leikkaa tortilla neljään osaan ja dippaile paloja chimichurrikastikkeeseen tai voitele pinta kastikkeella ennen tarjoamista. Tarjoile lämpiminä.
    Valmistusaika: 35 min
    Annos 1246 Kcal

Kommentit

    Näytä lisää