Juustoiset quesadillat - Reseptit - Ilta-Sanomat

Juustoiset quesadillat

Valmistusaika: 35 min Annos 1246 Kcal

31.3.2009 11:19

Ainekset

  • 300 g

    cheddarjuustoa raasteena

  • 8 kpl

    yrteillä ja valkosipulilla maustettuja tortillaleipiä

  • 200 g

    chorizomakkaraa ohuina siivuina

  • 100 g

    jalopenoa hienonnettuna

  • 1 ruukku

    tuoretta korianteria hienonnettuna

  • <b>Chimichurrikastike:</b>

  • 2 dl

    persiljaa

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 1,5 dl

    oliiviöljyä

  • 0,5 dl

    punaviinietikkaa

  • 1

    sitruunan mehu ja kuori raastettuna

  • 0,5 tl

    oreganoa

  • suolaa

  • runsaasti mustapippurirouhetta

Valmistusohjeet

  1. Valmista ensin Chimichurri kastike. Laita kaikki aineket teholeikkuriin ja pyöritä tasaiseksi kastikkeeksi. Voit tehdä tämän myös sauvasekoittimella. Raasta juusto ja levitä sitä neljän tortillaleivän päälle. Nostele päälle makkarasiivuja, jalopenoja ja korianteria, lisää lopuksi runsaasti vielä juustoa. Nosta tyhjä tortillaleipä päälle kanneksi. Kuumenna iso pannu kuumaksi ja nosta täytetty tortilla pannulle. Painele sitä vähän käsin littanaksi, paista niin kauan että juusto rupeaa sulamaan ja tortilla saa kauniin paistopinnan. Käännä ja paista vielä toiselta puolelta. Älä pidä levyä liian kuumana, ettei tortilla pala. Leikkaa tortilla neljään osaan ja dippaile paloja chimichurrikastikkeeseen tai voitele pinta kastikkeella ennen tarjoamista. Tarjoile lämpiminä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit