Mätikastiketta ja tagliatellepastaa - Reseptit - Ilta-Sanomat

Mätikastiketta ja tagliatellepastaa

Pastan kanssa tarjottava mätikastike valmistuu smetanasta ja siianmädistä.

31.3.2009 11:49
Valmistusaika5 min
EnergiaAnnos 730 Kcal

Ainekset

  • 400 g

    tagliatelle-tuorepastaa

  • <b>Kastike:</b>

  • 2

    punasipulia

  • 2 rkl

    oliiviöljyä

  • 120 g

    smetanaa

  • 150 g

    siianmätiä

  • sormisuolaa

  • 1 dl

    hienonnettua ruohosipulia

Valmistusohjeet

  1. Laita pastavesi kiehumaan. Keitä tagliatellea pari minuuttia. Hienonna punasipuli ja kuullota sitä hetki oliiviöljyssä. Lisää smetana, mäti ja suola ja kuumenna.

  2. Nosta valutettu pasta lautasille ja lusikoi mätikastiketta suoraan annosten päälle. Koristele ruohosipulilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit