Reseptit
Avoin lasagne

Avoin lasagne
Avoin lasagne täytetään savukalalla ja omenakastikkeella.
- 25 min
- Annos 984 Kcal
Ainekset
- 400 g
- pinaatilla värjättyä tuorepastaa ohuiksi lasagnelevyiksi kaulittuna
- 1 nippu
- rucolaa
- 400 g
- savukalaa esim. lohta, ankeriasta tai kampelaa
- Omenakastike:
- 1
- sipuli
- 4
- vihreää hapanta omenaa
- 50 g
- voita
- 120 g
- smetanaa
- suolaa
- 2 rkl
- sitruunan mehua
- 1
- omena siivutettuna koristeeksi
- oliiviöljyä
- sormisuolaa
Valmistusohjeet
- Valmista omenakastike valmiiksi. Hienonna sipuli ja omenan hedelmäliha. Kuullota sipulia ja omenaa pannulla, kunnes molemmat ovat pehmenneet. Sekoita pehmenneet omenat, sipulit, smetana, suola ja sitruunan mehu tahnaksi. Jäähdytä.
- Hienonna savukala haarukalla. Kuori ja siivuta omena. Muotoile lasagnelevyt haluamaasi kokoon veitsellä. Keitä ne al dente.
- Kokoa lasagne suoraan lautasille. Laita alle lasagnelevyjä, päälle rucolaa, omenasiivuja, kalaa ja omenakastiketta, ja kokoa kerroksittain. Lorauta päälle oliiviöljyä ja ripottele päälle sormisuolakiteitä.
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää