Avoin lasagne

Avoin lasagne täytetään savukalalla ja omenakastikkeella.
  • 25 min
  • Annos 984 Kcal

Ainekset

400 g
pinaatilla värjättyä tuorepastaa ohuiksi lasagnelevyiksi kaulittuna
1 nippu
rucolaa
400 g
savukalaa esim. lohta, ankeriasta tai kampelaa
Omenakastike:
1
sipuli
4
vihreää hapanta omenaa
50 g
voita
120 g
smetanaa
suolaa
2 rkl
sitruunan mehua
1
omena siivutettuna koristeeksi
oliiviöljyä
sormisuolaa

Valmistusohjeet

  1. Valmista omenakastike valmiiksi. Hienonna sipuli ja omenan hedelmäliha. Kuullota sipulia ja omenaa pannulla, kunnes molemmat ovat pehmenneet. Sekoita pehmenneet omenat, sipulit, smetana, suola ja sitruunan mehu tahnaksi. Jäähdytä.
  2. Hienonna savukala haarukalla. Kuori ja siivuta omena. Muotoile lasagnelevyt haluamaasi kokoon veitsellä. Keitä ne al dente.
  3. Kokoa lasagne suoraan lautasille. Laita alle lasagnelevyjä, päälle rucolaa, omenasiivuja, kalaa ja omenakastiketta, ja kokoa kerroksittain. Lorauta päälle oliiviöljyä ja ripottele päälle sormisuolakiteitä.

Kommentit

    Näytä lisää