Sieniraviolit

Ainekset

400 g
tuorepastasta tehtyjä ohuita lasagnelevyjä
Täyte:
200 g
metsäsieniä esim. suola-, säilyke tai pakastesieniä
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
30 g
voita
1 dl
kermaa
50 g
parmesanjuustoa raasteena ja pieni pala siivutettavaksi koristeeksi
Kastike:
200 g
voita
nippu tuoreita yrttejä hienonnettuna esim. salviaa, basilikaa ja oreganoa

Valmistusohjeet

  1. Valmista täyte. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota ne pehmeäksi voissa. Hienonna sienet. Lisää sienet ja paista noin 10 min. Lisää kerma ja keitä täyte kokoon kunnes se on lusikoitavaa. Sekoita joukkoon vielä parmesanraastetta. Nosta täytettä lusikalla pieni nokare pyöreän pastakiekon keskelle. Kostuta kiekon reunat ja asteta toinen kiekko päälle. Painele reunat kiinni tiiviisti. Valmista jokaiselle noin 3-5 raviolia. Keitä raviolit runsaassa suolalla maustetussa vedessä parin minuutin ajan ja nosta reikäkauhalla suoraan tarjoilulautaselle. Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon yrttisilppua. Lusikoi voikastiketta lautaselle ja höylää parmesanjuustosta siivuja annoksen päälle.
    Valmistusaika: 30 min
    Annos 980 Kcal

Kommentit

    Näytä lisää