Itävaltalainen perunasalaatti

Itävaltalainen perunasalaatti on maistuva lisäke!

31.3.2009 12:19
Määrä4 annosta

Ainekset

  • 10-12 kpl

    kiinteämaltoista perunaa

  • 1

    iso sipuli

  • laimeaa lihalientä

  • 3-4 rkl

    valkoviinietikkaa

  • loraus rypsiöljyä

  • suolaa

  • rouhaisu mustapippuria

  • hyppysellinen valkopippuria

Valmistusohjeet

  1. Kypsennä perunat höyryssä kypsiksi. Näin ne pysyvät paremmin kasassa. Jäähdytä. Kuori jäähtyneet perunat. Leikkaa perunat siivuiksi tai kuutioiksi ja laita sekoituskulhoon.

  2. Hienonna yksi sipuli ja sekoita se perunoiden joukkoon. Kaada päälle lämmintä lihalientä. Laita lihalientä juuri sen verran, että perunat maustuvat hyvin, mutta eivät ui liemessä. Anna perunoiden maustua liemessä muutama tunti tai kunnes liemi on jäähtynyt. Lisää joukkoon loraus valkoviinietikkaa ja öljyä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit