Ainekset
10-12 kpl
kiinteämaltoista perunaa
1
iso sipuli
laimeaa lihalientä
3-4 rkl
valkoviinietikkaa
loraus rypsiöljyä
suolaa
rouhaisu mustapippuria
hyppysellinen valkopippuria
Valmistusohjeet
Kypsennä perunat höyryssä kypsiksi. Näin ne pysyvät paremmin kasassa. Jäähdytä. Kuori jäähtyneet perunat. Leikkaa perunat siivuiksi tai kuutioiksi ja laita sekoituskulhoon.
Hienonna yksi sipuli ja sekoita se perunoiden joukkoon. Kaada päälle lämmintä lihalientä. Laita lihalientä juuri sen verran, että perunat maustuvat hyvin, mutta eivät ui liemessä. Anna perunoiden maustua liemessä muutama tunti tai kunnes liemi on jäähtynyt. Lisää joukkoon loraus valkoviinietikkaa ja öljyä ja mausta suolalla ja pippurilla.