Rapucocktail

Rapucocktail sopii alkupalaksi.
  • 25 min
  • 4 hengelle
  • 195 Kcal

Ainekset

300 g
kypsää ravun lihaa tai katkarapuja
8
viiriäisen munaa
8
vihreää parsaa
1
ruukku roomansalaattia
5-6
vartta kevätsipulia
Hernepyree:
200 g
pakasteherneitä
2 rkl
sitruunanmehua
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
vähän oliiviöljyä
nippu tilliä

Valmistusohjeet

  1. Irrota ravunliha kovista kuorista. Voit käyttää myös katkarapuja tai jättikatkaravun pyrstöjä, jos et saa rapua. Keitä viiriäisen munat ja parsat. Jäähdytä. Silppua kevätsipuli.
  2. Sekoita sulaneet herneet ja muut hernepyreen ainekset sauvasekoittimella tahnaksi.
  3. Kokoa annokset laseihin. Lusikoi hernepyrettä lasin pohjalle ja asettele loput raaka-aineet lasiin kauniisti esille. Koristele tuoreella tillillä. Tarjoile kylmänä alkupalana.

Kommentit

    Näytä lisää