Rapucocktail - Reseptit - Ilta-Sanomat

Rapucocktail

Rapucocktail sopii alkupalaksi.

9.4.2009 8:54
Määrä4 hengelle
Valmistusaika25 min
Energia195 Kcal

Ainekset

  • 300 g

    kypsää ravun lihaa tai katkarapuja

  • 8

    viiriäisen munaa

  • 8

    vihreää parsaa

  • 1

    ruukku roomansalaattia

  • 5-6

    vartta kevätsipulia

  • Hernepyree:

  • 200 g

    pakasteherneitä

  • 2 rkl

    sitruunanmehua

  • ripaus suolaa

  • ripaus valkopippuria

  • vähän oliiviöljyä

  • nippu tilliä

Valmistusohjeet

  1. Irrota ravunliha kovista kuorista. Voit käyttää myös katkarapuja tai jättikatkaravun pyrstöjä, jos et saa rapua. Keitä viiriäisen munat ja parsat. Jäähdytä. Silppua kevätsipuli.

  2. Sekoita sulaneet herneet ja muut hernepyreen ainekset sauvasekoittimella tahnaksi.

  3. Kokoa annokset laseihin. Lusikoi hernepyrettä lasin pohjalle ja asettele loput raaka-aineet lasiin kauniisti esille. Koristele tuoreella tillillä. Tarjoile kylmänä alkupalana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit