Kolmen suklaan tryffeliterriini

Kolmen suklaan tryffeliterriini maistuu suklaanystäville.
  • 1 vrk
  • 15 palaa
  • 1 pala 340 Kcal

Ainekset

Tummasuklaa:
200 g
tummaa suklaata
1,5 dl
kuohukermaa
Maitosuklaa:
200 g
maitosuklaata
1 dl
kuohukermaa
Valkoinen suklaa:
250 g
suklaata
1 dl
kuohukermaa
30 g
voita
Tarjolle:
lakkoja

Valmistusohjeet

  1. Valmista jokainen kerros erikseen kuumentamalla kermaa kattilassa. Pilko suklaa ja lisää se kuumaan kermaan. Sekoita kunnes suklaa on sulanut. Valkoisessa kerroksessa lisää voi lopuksi nopeasti sulaan suklaaseen sekoittaen.
  2. Kaada jokainen kerros erikseen kelmulla vuorattuun vuokaan, ja anna jähmettyä jääkaapissa ennen seuraavan kerroksen lisäämistä. Valmista jälkiruoka hyvissä ajoin etukäteen ennen illallista. Leikkaa terriinistä siivuja ja tarjoile ne kuumennettujen lakkojen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää