Karjalanpaisti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Karjalanpaisti

Murea karjalanpaisti sulaa suussa.

9.4.2009 9:46
Määrä4 hengelle
Valmistusaika3 h
Energia412 Kcal/annos

Ainekset

  • 1 kg

    esim. porsaan lapaa paloina

  • 2

    sipulia

  • 3

    porkkanaa

  • 2 tl

    suolaa

  • 8

    maustepippuria

  • 1

    laakerinlehti

  • vettä

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa sipulit ja porkkanat ronskeiksi paloiksi. Nosta lihapalat ja vihannekset kerroksittain uunipataan. Lisää päälle vettä niin paljon, että liha juuri ja juuri peittyy. Lisää joukkooon suolaa, maustepippureita ja laakerinlehti.

  2. Anna muhia uunissa 175 asteessa noin 3 tuntia. Tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit